Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 
 

 

FESTES 

 

Històries de Corbera - 50è aniversari del pessebre vivent

Corbera de Llobregat- 26 de Maig del 2012

 
 

Corbera de Llobregat ha fet una celebració grossa pels 50 anys del pessebre Vivent.

Dins dels actes de celebració del 50 aniversari del Pessebre Vivent de Corbera es va programar una festa d'homenatge a les més de 1.400 persones voluntàries que han fet possible que aquest esdeveniment cultural i popular hagi estat present a Corbera des de 1962 ininterrompudament.

 

 

 

 
     

El dissabte 26 de maig de 2012, a les 6 de la tarda, s'obriren les portes del recinte de la Penya del Corb per fer un dels actes estrella de la celebració dels 50 anys del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.

L'esdeveniment va ser seguit per un miler de persones que van poder gaudir d'una fira d'artesans de la població de Corbera, de jocs infantils tradicionals i ja oblidats i d'una ambientació teatral contínua entre mig dels visitants, per acabar amb un fantàstic espectacle nocturn de llum, so i color, basat amb històries i llegendes de la nostra vila.

La col•laboració de 192 persones sota la direcció de la Tàtels Pérez i el Ton Muntané va fer possible que l'espectacle "Històries de Corbera" fes tremolar d'emoció les mateixes Penyes del Corb, l'indret on anualment es representa el Pessebre Vivent.

Tota la jornada va ser magnífica i reflex del tarannà de Corbera de Llobregat, que va demostrar, un cop més, que amb esforç conjunt poden arribar a aconseguir qualsevol objectiu que es proposin.

Prop de 100 persones han pogut participar activament dels tallers programats pel programa Tallers per a la Festa. Aquests tallers han fet possible la creació d'aquesta nova tradició des dels seus inicis fins a l'escenificació final.

Els alumnes han pogut participar en els següents tallers:
. Creació festiva, a càrrec de Ton Muntané i Tàtels Pérez
. Interpretació teatral, a càrrec de Ton Muntané i Tàtels Pérez
. Recuperació de la dansa Disfressada, a càrrec de Montse Garrich
. Construcció de capgrossos, a càrrec d'eMPié
. Construcció de Titelles, a càrrec d'eMPié
. Assessorament de vestuari d'època, a càrrec de Susgana Navó

     

 

 
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona