Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 
 

 

FESTES 

 

Seguici festiu de la festa major

Gelida - 20 Agost-2011

 
Dissabte de Festa Major a Gelida, el tradicional seguici de Cultura Popular
 

El passat dissabte 20 d'agost va tenir lloc el Seguici de Cultura Popular de Gelida, dins dels actes de la Festa Major.

La cercavila començava a les 17:30h des del Passeig Rosell i Massana i recorria els carrers de la vila, fent diverses parades a places i carrers plens de gom a gom, com cada any. Els seus protagonistes foren entitats de cultura popular de la vila: Esbart Rocasagna amb dansaires grans i petits acompanyats de les gralles i timbals, els gegants Roc i Llúcia, la colla de cap grossos, l’Esplai Mainada, els Nous Bastoners de Gelida, i la Colla de Diables de Gelida amb els diables infantils, el Drac de Gelida i els diables xanquers.

 

Enguany i dins del programa Tallers per a la festa es van programar tres tallers per poder millorar la tradicional cercavila: Tabals diabòlics de Gelida, Gralla pel Seguici de festa Major de Gelida i Iniciació al Clown.

La festa finalitzà a la plaça de la vila, on s’aplegaven prop de 700 persones que van assistir al final de festa de totes les colles i van poder continuar gaudint de les activitats del dissabte de festa major: la actuació castellera, el pregó, el castell de foc, les havaneres i rom cremat, l’actuació del Grup Artístic Gelada i els concerts de nit.

 

 
     

 

 
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona