Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 
 

 

FESTES 

 

Festa del carnestoltes

Del 16 al 22 de febrero de 2012 - Montmeló

 
Les bufonades prenen els carrers de Montmeló
 

Tot és collita del Rei Carnestoltes i del seu sèquit, que obstinats han fet de les seves per què la disbauxa regnés per uns dies a la vila de Montmeló.

Així doncs, dilluns es van despertar amb un gran rètol on s'anunciava l'oferta per volar des de l'aeroport de les Tres Creus. També van començar a la plaça de la Vila les obres de la nova línia de metro, com "ruta alternativa". I per als aficionats a les curses de braus, no ens podíem perdre el detall de la gran "novillada" que properament els esperava.

Els actes van començar el 16 amb l'arribada de S.M. el rei carnestoltes. El dissabte 18 fou la gran festa pels més grans, amb la rua i el ball. El diumenge va ser el dia dels menuts i, els hi va tocar a ells sortir disfressats i ballar. Per últim, el dimarts 21, es va celebrar l'esperat el judici del Carnestoltes.


Més de 15 entitats locals han participat de la festa de manera activa des dels inicis en la planificació i programació de les activitats fins a participar de la festa de la manera més imaginativa que ens puguem pensar.

Dins el programa Tallers per a la Festa, s'han dut a terme els següents tallers: Un Carnaval Teatral, Màscares i Atrezzo, Maquillatge i Vestuari Carnavalesc, a càrrec de Martí Torras, Esther Rodríguez, Eva Rodríguez i Mar Gallego, respectivament.

Aquests tallers han col•laborat a engrandir i consolidar aquesta tradició recuperada i reinventada a Montmeló.

 

 

 

Descarregueu-vos el programa de la festa

 

 
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona