Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 
 

 

PROJECTES 

 

Històries de Corbera - 50è aniversari del pesebre vivent

Corbera del Llobregat


L’Associació dels Amics del Pessebre Vivent de Corbera del Llobregat, en commemoració del 50è aniversari del Pessebre ha impulsat aquesta festa de nova creació.

Es dóna el cas que en aquests 50 anys han format part de l’espectacle molts corberencs i corberenques que avui per avui formen part d’altres entitats del municipi.

Es proposa obrir un procés de creació participat dirigit amb les diferents entitats de Corbera per tal de crear un espectacle d’estiu, un espectacle a l’aire lliure, un espectacle visual en el marc incomparable de la pedra del Corb que sigui un tribut i homenatge a tota aquella gent que ha participat d’una manera o una altra en el Pessebre. I dit d’un altra manera, un homenatge i tribut a l’associacionisme local.

Sota una direcció artística es programarà un primer taller de creació festiva entre totes les entitats interessades. D’aquest taller en sortirà la dramatúrgia i escenificació definitives de l’espectacle. I també sorgiran les diferents necessitats artístiques a satisfer. L’eina del taller formatiu i lúdic, serà la utilitzada per aconseguir el objectius marcats.


www.corberadelllobregat.org
 
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona