Tallers per a la Festa - Lleida


EDICIÓ
2008
 

 

FESTES 

 

Dinogresca

22 d'agost de 2008 -   Isona i Conca Dellà


Video: Reportatge sobre la tercera dinogresca.
  Vídeos publicats:
·
Reportatge sobre la tercera dinogresca.
·
Entrevista amb el director del museu del dinosaure.
·
Poema dedicat al Cornelius. El dinosaure d'Isona
·
Entrevistant el públic

Àlbums de Fotografies publicats:

Arriba la tercera edició de la Dinogresca

El passat 22 d’agost va tenir lloc la Dinogresca. Enguany es celebrà la tercera edició d’aquesta festa que va néixer per posar en relleu, d’una manera festiva i popular, el patrimoni paleontològic de la comarca, concretament uns animals molt peculiars: els dinosaures.

Unes 600 persones es van aplegar divendres a les 22.00 de la nit a la plaça per gaudir de l’espectacle. Dos actors d’Isona van ser els encarregats d’obrir el acte que començà amb un poema dedicat al drac Cornelius, escrit i recitat per una veïna d’Isona. En acabar, va començar un cercavila que va sortir de la plaça Bisbe Badia. El seguici del cercavila estava composat per tres colles d’importants elements de bestiari popular: La Puput d’Alcarràs, Lo drac Aymerich de Ribera d’Ondara i Lo Peirot de Tremp que acompanyaven al Drac Cornelius.

El cercavila va transcórrer pels carrers de la vila, enguany decorat amb unes garlandes molt especials protagonitzades per uns dinosaures que al mateix temps eren unes làmpares, fruit d’un taller de decoració festiva dins del programa de Tallers per la Festa.

Els assistents van poder gaudir d’aquest cercavila que va finalitzar a la plaça Bisbe Badia amb un gran ball de foc posant fi a la festa.

 
 
 
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida