Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
   

 

FESTES 

 

Festa del pou bo

Torregrossa - 25 i 26 de setembre de 2010

Vídeo reportatge part 1

Per segon any consecutiu, Torregrossa va celebrar la Festa del Pou bo.

Enguany, com a principal novetat, la festa durava 2 dies i, al voltant del cercavila i la representació teatral del diumenge, havia diverses novetats que van tenir lloc el dissabte, com per exemple la Mostra d’artesans, empreses i entitats de Torregrossa, tallers pels infants i una cercavila nocturna molt especial que fou tot un èxit, cloent la jornada amb un concert de Lo Pardal Roquer.

Torregrossa-2010

Diumenge al matí la festa començava amb la concentració dels gegants i cap-grossos a la Plaça de l’ajuntament. Prop de 500 persones es van aplegar per seguir la cercavila d’en Roc i na Vicenta que es dirigí cap al Pou bo. Els grallers Els Descordats, el grup de teatre TourmixTeatre i veïns de la vila, amenitzaven la cercavila amb música i amb les danses del Pou Bo, treballades en el taller de danses celebrat durant el mes de setembre i encapçalat per la coreògrafa i pedagoga, Mercè Mateu.

Torregrossa-2010

Un cop el cercavila va arribar al Pou Bo va començar la representació teatral de “La Llegenda del Pou Bo” a càrrec de Tourmix Teatre. La principal novetat fou l’estrena de la nova versió del text escrita per la mateixa companyia de teatre i molt més propera al públic que la versió de l’any passat. 

Prop d’un miler de torregrossins van poder gaudir d’aquesta representació teatral que sens dubte ja s’ha fet un lloc dins del calendari festiu.


La jornada festiva va cloure amb un dinar popular, el nomenament dels Pouers i Poueres de l’any i el ball de fi de festa.

Torregrossa-2010

Àlbums de Fotografies publicats:

 

 

Vídeo reportatge part 2

[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona