Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
   

 

FESTES 

 

Passatge del Terror

Torrebesses - 27 d'octubre- 2012


El vol de les bruixes de Torrebesses atemoritzen als visitants
 
Des de fa cinc anys Torrebesses organitza un passatge del terror per on passen prop d'un miler de persones. Any rere any aquesta proposta ha anat millorant i ha estat aquesta cinquena edició quan ha fet un salt qualitatiu amb la intervenció del programa Tallers per a la Festa.

El passat 27 d'octubre els carrers de Torrebesses van formar part de l'entorn d'aquest passatge del terror on hi varen participar més 100 persones per organitzar, decorar i actuar. Enguany amb la creació de la dramatúrgia de la festa, que ha derivat en un relat sobre les llegendes i les històries de les bruixes i dels monjos de Scala Dei que varen habitar Torrebesses, les escenes han sigut molt millors que en edicions anteriors.


A partir de les 16h començà la festa. El públic assistent va poder participar al tallers organitzats per la comissió del Passatge del terror, escoltar als aterridors conta contes que hi havia pels carrers del poble i passejar per les parades de productes que s'han convertit en un punt de trobada de compradors.
 
Torrebesses 2012
 

A les 20h. s'obrí la guixeta de venda de tiquets pel Passatge i va començar el servei d'entrepans. Cap a les 20:30h el recorregut del primer grup del Passatge de Terror de Torrebesses, 2012 va poder gaudir del primer passi.

Qui li agradi el terror i les sorpreses no es pot perdre aquesta cita. Els carrers de la vila estaven ambientats amb diverses escenes de terror, protagonitzades pels veïns de la vila que explicaven passatges de la història i llegendes del poble.

Torrebesses, és el segon any que forma part del programa Tallers per a la Festa, amb l'objectiu d'obrir el disseny i gestió de la festa a les diferents entitats del municipi i dotar de continguts tradicionals a la festa, a partir dels mites, llegendes i fets històrics 'terrorífics' relacionats amb el municipi.

En aquesta segona edició participant en el programa Tallers per a la Festa, s'han programat tres tallers: Creació de l'espectacle el Vol de les Bruixes, Assessorament escenogràfic, caracterització i vestuari, Llum i so pel Passatge a càrrec de Luciano Prodan i Miki Arbizu respectivament.

Felicitats a tots els participants per aquesta festa que ja és una diada de referència al territori del Segrià.

Descarregueu-vos el programa de la festa

[Tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona