Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
   

 

PROJECTES

 

Passatge del Terror

Torrebesses

 

Torrebesses celebra des de fa quatre anys la festa de ‘El Passatge del Terror’.

La iniciativa d’aquest municipi va originar una diada festiva que en poc temps s’ha convertit en un esdeveniment de referència en el calendari festiu de la comarca del Segrià.

Un carrer de la vila i el castell, son els espais arquitectònics pels quals el públic assistent es passeja en petits grups. En aquest recorregut es succeeixen diverses escenes ‘terrorífiques’ protagonitzades per personatges que pertanyen d’una banda  a la ficció: llegendes i mites d’arreu del món, principalment; i d’altra, que pertanyen a la realitat, personatges sinistres que han protagonitzat episodis de terror en algun moment de la història. Tots aquests personatges son encarnats per més de 80 veïns de Torrebesses i dels pobles veïns, que any rere any s’apleguen per celebrar aquesta festa.

Fins ara, el disseny i la realització de la festa s’ha dut a terme a partir de la il·lusió i la intuïció de les seves organitzadores. Torrebesses s’ha acollit al programa Tallers per a la festa, per tal de millorar artísticament la diada festiva, fent-la créixer qualitativament, a partir de la creació participada de la festa, obrint-la a tots els veïns i veïnes del municipi.

 
Esterri
 
[Tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona