Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 

 

FESTES 

 

Festa del lluert i la colla de timbals de Castellvell del Camp

Castellvell del Camp - 4 i 5 de juny del 2011

 
El Lluert ‘es passeja’ per Castellvell del Camp.
 

El passat 4 i 5 de juny es va celebrar la primera edició de la Festa del Lluert a Castellvell del Camp.

Prop de 500 veïns del municipi es van aplegar el dissabte al vespre al camp de futbol vell per gaudir de la representació teatral de la ‘Llegenda del Lluert’, que fou tot un èxit. Protagonitzada per una vintena de veïns que feien d’actors, la representació va concloure  amb un cercavila de foc pels carrers de la vila..

Diumenge, coincidint amb el dia del medi ambient, entre les moltes activitats que es van celebrar, cal destacar l’alliberament de tortugues al pantà de Riudecanyes, prèvia xerrada d’en Màrius Domingo, agent forestal. També es va poder gaudir dels conta contes de la llegenda del Lluert, a càrrec de la Penya Barcelonista.

 

 

Per finalitzar la diada festiva del diumenge,  es va celebrar una trobada de bestiari popular, amb la presència de diverses colles convidades: el Drac de Reus, els Caps grossos de l'escola Santa Anna, els gegants de Castellvell, els diables Banyuts de Castellvell, i la Papallona De Sant Pere de Terrassa.

Aquesta primera edició de la festa ha estat fruit de la col·laboració de diverses entitats: els agents forestals, la Penya Barcelonista, l’Associació de dones Santa Anna, l’escola Santa Anna, la Llar d’infants els eixerits, l’Associació de Timbalers de Castellvell del Camp i les colles de bestiari popular del seguici. Així mateix, molts veïns a títol individual, també hi han participat, aportant el seu granet de sorra.

CArtell festa castellvell

Sense dubte, una festa participativa de nova creació que s’incorpora al calendari festiu del municipi amb la clara voluntat d’augmentar la seva participació amb les diferents entitats de Castellvell del Camp, i de fer créixer la festa, edició a edició.

Felicitats a tots els participants.

Descarregue-vos el programa de ma de la festa

 

Visioneu les entrevistes amb :

Aleix Cort. Responsable del taller d'escriptura

 

Alex Morera. Responsable del taller d'interpretació

 

[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona