Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 

 

FESTES 

 

Festa del lluert

Castellvell del Camp – 15 de juliol de 2012

 
Els lluertons de Castellvell ja treuen foc!
 

Cartell

El passat 15 de juliol a les 20:30 al Camp de futbol Vell prop de 450 persones van poder gaudir un any més de la representació de La Llegenda del Lluert.

Aquesta segona edició ha estat un èxit per poder consolidar una de les festes més estimades de Castellvell. Grans i petits varen poder compartir una bona estona amb les històries que ens explicaven les actrius del Lluert i amb l'espectacle de foc que va tenir lloc al finalitzar la representació.

Aquest any un cop es va acabar la representació que enguany comptava amb la incorporació d'alguns flautistes de l'escola de música entre molts altres col•laboradors, es va fer la presentació i bateig dels lluertos de foc.

La colla de Diables de la Selva del Camp va ser l'encarregada d'apadrinar a aquests nous membres de la l'Associació de Timbals i bestiari del Lluert de Castellvell. Tots els visitant que van venir a Castellvell varen poder passejar pel poble engalanat amb el domassos que es van fer en el taller de domassos a càrrec de Susagna Navó.

Però l'ambient de festa ja feia molts dies que es vivia a Castellvell de Camp. Com l'any passat la festa del Lluert va començar el primer cap de setmana de juny de 2012 coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i es va acabar el cap de setmana abans de la Festa Major del poble. Així que l'ambient festiu de Castellvell no para mai.

En aquesta edició, Castellvell ha format part del programa Tallers per a la Festa amb la l'objectiu de consolidar la festa al voltant de l'element de bestiari popular, el Lluert. S'han programat tres tallers: vestuari dels Lluertons, interpretació de teatre de carrer i domassos, a càrrec d'Isaac Morera i Susagna Navó.

Un any més els participants han aconseguit captivar al públic assistent i engrescar als més petits del poble en una de les tradicions que està esdevenint un clàssic a Castellvell.


Felicitats a tots!

 

PER MÉS INFO: http://timbalers-castellvelldelcamp.blogspot.com.es/
VÍDEO dels Timbalers de Castellvell. http://youtu.be/qQ-Uu_YgYVE
FOTOS dels Timbalers de Castellvell

 

 

 

 
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona