Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?

   :: Projectes
   :: Tallers
   :: Festes

   :: Professionals
   :: Premsa

   :: Edicions anteriors

   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 

 

PROJECTES  

 

Festa del Vin Blanc

Morera de Montsant

El Patronat Municipal de Turisme Rural de La Morera de Montsant – Scala Dei va decidir l’any 2009 celebrar la 1a Festa del VIN BLANC al municipi de La Morera de Montsant. Aquest vi és el que es pren primer al finalitzar la verema (tradicionalment la Vetlla de tots Sants) i acompanyant castanyes, panellets i dolços tradicionals.

Aquesta festa es va desenvolupar en el marc de promoció dels vins del Priorat que incentiva el Consell Regulador de la DOQ Priorat. El Patronat va organitzar una Festa/Mostra dels vins que elaboren els cellers amb seu social al Municipi de La Morera de Montsant.

El motiu de la celebració de la festa és la recuperació de l’elaboració del tradicional VIN BLANC que antigament produïen els cellers familiars del poble. En el marc d’aquesta festa els diferents establiments del municipi aprofiten l’acte per fer promoció i venda dels productes que elaboren i comercialitzen.

Aquesta festa a més de donar suport al cellers productors d’aquest Vin Blanc potencia la cohesió social i cultural del municipi i l’Ajuntament de la Morera de Montsant també es planteja amb aquesta diada complir amb els següents objectius:

•Recuperar l’elaboració del Vim Blanc i el seu consum.
•Donar a conèixer els Cellers, Restaurants i establiments comercials de La Morera de Montsant i Scala Dei.

Morera
[tornar]
Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona