Tallers per a la Festa - Lleida


   :: Inici
   :: Què és?
   :: Projectes
   :: Recursos
      ·Tallers
      ·Professionals
   :: Festes
   :: Entitats
   :: Recull de Premsa
   :: Edicions anteriors
   :: Suggeriments
   :: Crèdits
 
 

 

QUÈ ÉS? 

 

És un programa on mitjançant un conjut de tallers participatius s'arriba a crear, recuperar o actualitzar una festa.

Aquests tallers ajudaran a configurar i a donar forma a espectacles de carrer siguin del format que siguin, afavorint la participació veïnal, la cohesió social, i sobretot la recuperació de l’imaginari col·lectiu.

Aquests tallers produiran elements festius com per exemple el vestuari, l’acompanyament musical, la creació d’elements escenogràfics específics o bé la confecció del guió en què es basarà la festa. Incorporen voluntaris del poble conjuntament amb diverses entitats locals, i comptaran amb artistes i creadors professionals que dirigiran la feina d’aquests.El projecte artístic

Suposant que la festa consisteixi en la posada en escena d’alguna llegenda local, anècdota o fet històric, el projecte artístic consistirà en crear de forma progressiva tots els elements de la història per convertir-la en un espectacle de participació popular.

Aquests elements poden ser molt diversos: des d’una banda de percussió caracteritzada, acompanyada d’una imatge o mascota que farà referència a algun element o personatge històric de la població, fins a la creació d’escenes, músiques, danses, elements decoratius i espais festius.
 

 

 

 

 Taller de: Sevillanes. Canyelles

Tallers per a la Festa - Lleida
portada Lleida Tarragona Barcelona