Targeta FiM

QUÈ ÉS?

Per a la seva 15a edició, la FiM_Fira de Música al Carrer de Vila-seca continua amb una targeta de fidelització per al públic.

L’adquisició d’aquesta targeta, que costa 3€, es pot fer a la mateixa Fira de Música el 16 i el 17 de maig al Pati del Fènix o a l’Hort del Centre i a travès d’aquest enllaç. 

Els socis del Club TR3SC o titulars del Carnet Jove podran gaudir d’un descompte i adquirir-la només per 2€ (Només compra in-situ).

Els 200 primers que es facin la Targeta FiM s’enduran de franc el CD recopilatori de la FiM Vila-seca 2014, amb molts dels artistes programats a la fira!  cd_fim_2014_baixawebLa FiM però, manté el seu esperit obert i gratuït, de manera que la resta d’espais – Parc de la Formiga, Plaça de Voltes, Terrasseta del Fènix, Plaça Esglèsia-Itinerants, l’espectacle infantil i la Sala Alcalde Josep Malapeira de l’Auditori, són d’accés lliure.

Clic per a fer-se la Targeta FiM 

targetafim

 

PUNTS VENDA I LLIURAMENT TARGETA FiM

Divendres 16 de maig: 12:00h del matí a 3:00h de la matinada.

Dissabte 17 de maig: 11:30h del matí a 2:00h de la matinada.

*Si t’has fet la Targeta FiM a travès d’internet i/o si has guanyat un CD FiM només podras recollir la teva targeta al Fènix!

Divendres 16 de maig: 18:00h a 01:00h de la matinada.

Dissabte 17 de maig: 18:00h a 03:00h de la matinada.

A l’Hort del Centre NO ES PODEN RECOLLIR Targetes FiM, només fer-les!

Gràcies a la Targeta FiM podem garantir la seguretat als espais tancats i sobretot, conèixer els vostres gustos musicals!