Frederic Navarro Cifani

La 15a FiM

La 15a FiM Vila-seca es celebrarà els dies 16 i 17 de maig a Vila-seca, Tarragona.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca arriba a la seva quinzena edició amb la ferma voluntat de mantenir l’esperit innovador i inquiet que l’ha definit des del principi. Mantenint els valors d’accés lliure a la cultura, d’interculturalitat i diversitat d’estils amb que va néixer, la FiM Vila-seca aspira a donar-se a conèixer arreu del territori per allò que és: un punt de trobada per amants de la música creativa i avantguardista –en totes les seves manifestacions i formes.

Amb un públic ampli, diversificat i exigent, la FiM assumeix nous reptes per a satisfer les dues línies d’assistents a Vila-seca: d’una banda el públic general –assistents que al llarg de tretze anys s’han anat fidelitzant amb l’esdeveniment, i d’altra banda els professionals inscrits. Aquests darrers, element clau de la Fira i punt diferencial respecte a altres esdeveniments del mateix caire, són els que ajuden a difondre i projectar la música emergent programada a Vila-seca arreu del territori.

El fet que la FiM ofereixi actuacions a l’aire lliure en un emplaçament urbà permet als professionals d’analitzar i avaluar les reaccions del públic in situ. Aquest és un dels valors afegits de la Fira, ja que sovint el professional no té l’oportunitat de veure la reacció del públic en un entorn tan entusiasta i popular com el que es troba, any rere any, a Vila-seca. En conseqüència, el valor afegit que això suposa garanteix el futur èxit d’aquestes propostes allà on es programin.

Els esforços de tots els actors vinculats al gran projecte que suposa la FiM_Fira de Música al Carrer de Vila-seca fan de la Fira el que és avui. Organitzadors, entitats que hi donen suport, col·laboradors i participants, juntament amb la col·laboració d’establiments i veïns de Vila-seca esdevenen veritables sustentacles d’allò que el tercer cap de setmana de maig aspira a ser Vila-seca, l’epicentre de la música emergent.