Frederic Navarro Cifani

Què es la FiM

La FiM_Fira de Música al Carrer de Vila-seca és una fira de música professional que té lloc el mes de maig a la població tarragonina de Vila-seca. El seu objectiu és esdevenir un punt de confluència entre músics emergents, músics amb noves propostes, programadors i altres professionals del panorama musical dels Països Catalans. La FiM és el mercat de música emergent de referència a Catalunya, la primera trobada professional en el calendari de fires musicals.

La FiM és:

  • La cantera de la música emergent feta a Catalunya, l’aparador de la creació musical catalana més recent.
  • Un mercat professional per als professionals de la cultura que troben en la FiM propostes per a completar les seves programacions i productes.
  • Un dels primers esdeveniments musicals de la temporada.

La 15a FiM Vila-seca es celebrarà els dies 16 i 17 de maig de 2014. L’objectiu de la Fira de Música al Carrer és proposar un arriscat i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat, d’interès pel públic i pels professionals del sector. La salut de la creació musical al país i la FiM com a fira de referència per a la música emergent catalana, es fa palesa en les més de 800 bandes que es van inscriure a la convocatòria per a participar en la fira. La Fira de Música al Carrer de Vila-seca és la fira professional de música emergent de Catalunya, està concebuda com un mercat d’espectacles musicals novells i punt de trobada del sector cultural professional, alhora que una gran festa de la música al carrer per a tots els amants de la música en directe. La FiM està organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Vila-secaFUSIC i amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.